Privet Oy on vuonna 1996 perustettu yritys, joka valmistaa sekä toimittaa teollisuuden investointihyödykkeitä.

Omaan valmistukseen kuuluva Double Dumper® -sulkusyötin on alunperin suunniteltu puunjalostuslaitosten jaksottaiseen rejektin poistoon. Se korvaa useista eri komponenteista kootut romuloukut ja tarjoaa paikalleen asennettuna hintaedun sekä parantaa käyttöturvallisuutta.

Privet Oy edustaa itsepuhdistuvia TEKLEEN vedensuodattimia, ARSOPI lämmönvaihtimia sekä reaktoreita, haihduttimia ja muita tuotteita.

  Privet Oy
Myllykuja 3
37830 AKAA

Puh. 0400 735 889

Sähköposti: hvhoy@hvhoy.com
Privet Double Dumper®
Double Dumper® -sulkusyötin sopii jaksottaiseen rejektin poistoon sekä annostelijaksi tai näytteen ottoon. Alkujaan Double Dumper® on suunniteltu pyörrepuhdistimien alle korvaamaan monista eri venttiileistä rakennetut romuloukut sellutehtaiden hiekan ja muun rejektin poistoon, mutta sitä on alettu käyttää myös monissa muissa sovelluksissa.

Tuotetta valmistetaan kokoja DN50-300 ja paineluokkia PN10-40 ja ANSI Class 150 sekä 300.

Tuotteella on myös useita patentteja. Privet Oy on kiinnostunut löytämään uusia Double Dumper® -sovelluksia ja kehittämään tuotetta yhteistyössä käyttäjien kanssa.

» Vieraile sivustollaTEKLEEN®
Privet Oy edustaa yhdysvaltalaisia TEKLEEN Automatic Filters Inc. itsepuhdistuvia vedensuodattimia. Niiden suodatuskyky on jopa 5 µ, liitäntämitat DN25-600 ja PN10. Valmistemateriaaleina käytetään mm. ruostumaton terästä sekä jalompia eksoottisia materiaaleja.

Sovelluksia löytyy useilta eri teollisuuden aloilla (esim. puunjalostus, juomanvalmistus, voimalaitokset, terästeollisuus, petrokemia, kemianteollisuus jne). Lisäksi suodattimia käytetään muun muassa kasvihuoneissa ja golfkentillä.

» Vieraile sivustolla


ARSOPI
Privet Oy edustaa Portugalialaisen ARSOPIn valmistamia reaktoreita, kolumneja, haihduttimia, tankkeja ja säiliöitä petrokemian, puunjalostuksen, juoma- ja viininvalmistuksen, kemianteollisuuden sekä meijereiden käyttöön. Yrityksellä on ISO 9002, ASME-, TÜV- ynnä muut tarvittavat sertifikaatit.

ARSOPI on työskennellyt lähes kaikkien maailman suurimpien insinööritoimistojen ja kontaktoreiden kanssa. Lisäksi sillä on pitkäaikaisen toimintansa ansiosta (per. 1942) mittavia referenssejä eri teollisuuksiin.

» Vieraile sivustolla